Selecteer een pagina

Parkeersystemen besparen ruimte & kosten

Aarding Parking Systems is de ervaren Nederlandse specialist in Parkeersystemen en exclusief dealer van Klaus Multiparking in Nederland.

Ontdek de voordelen.

Parkeersystemen met verrassend veel voordelen.

Ruimtebesparing door effectief ruimtegebruik

Diverse half- en volautomatische systemen

Lage exploitatie kosten

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Hoe werkt een automatisch parkeersysteem?

Bekijk de toepassing van parkeersystemen in een parkeergarage van de MultiBase 2072i

Welk parkeersysteem past bij uw situatie?

Onze producthulp geeft u met 5 simpele filters een selectie van geschikte parkeersystemen.

Parkeersysteem MultiBase 2072i – Aarding Parking Systems

Parkeersystemen

Automatische parkeersystemen optimaliseren de parkeercapaciteit. Deze systemen zorgen voor 30-60% ruimtebesparing door compact boven elkaar stapelen van auto’s. Zo worden kubieke meters geoptimaliseerd in zowel nieuwbouwprojecten als bestaande projecten.

Aarding Parking Systems levert parker parkeersystemen, semiautomatische parkeersystemen en volautomatische parkeersystemen. Deze systemen zijn leverbaar in diverse varianten, gebaseerd op verschillende werkingsprincipes. Elke situatie is anders en wensen lopen uiteen. Samen met u wordt er daarom gezocht naar de beste en meest compacte parkeeroplossing voor uw situatie.

Compacte parkeeroplossingen bieden in veel situaties de ruimte- en kostenbesparende uitkomst. Wij zijn een ervaren specialist op het gebied van geautomatiseerde parkeeroplossingen. Wij bieden u eenvoudige, maar slimme parkeeroplossingen door gestapeld parkeren in een compact automatisch parkeersysteem van Premium kwaliteit voor een jarenlang, zorgeloos parkeergemak.

Onze Ruimtebesparende Parkeersystemen

MultiBase 2078i

Vergeleken met andere parkeersystemen is de MultiBase 2078i door zijn hellingshoek een lager parkeersysteem, maar wel geschikt voor zwaardere voertuigen.

MultiBase 2042

Prijsbewust multiparking systeem dat efficiënt gebruik maakt van kleine ruimtes voor het parkeren van auto's. Alle platformen inrijdbaar met lichte helling.

MultiBase G63

Het ideale systeem van het parkeer van twee of meer voertuigen boven elkaar. Alle auto's staan onafhankelijk geparkeerd, waardoor het prettig in gebruik is.

Aarding Parking Systems

Aarding Parking Systems is een ervaren partner voor parkeeroplossingen en is exclusief vertegenwoordiger van Klaus Multiparking in Nederland.

Aarding Parking Systems is ontstaan uit de Aarding groep en is opgericht in 1971. Het bedrijf Aarding Parking Systems heeft zich in 2002 onttrokken van moederbedrijf Aarding en is zelfstandig geworden om zich (voornamelijk) te richten op de Nederlandse parkeermarkt. Inmiddels zijn een duizendtal verschillende parkeersystemen en autoliften succesvol geplaatst.

Aarding Car Lifts Autolift Zonder Bestuurder

Bekijk recente projecten