Klaus

Uitleg pictogrammen

Bij producten worden pictogrammen vermeld. Als u met de muis op pictogrammen staat, ziet u de betekenis daarvan. Hieronder staan de pictogrammen uitgelegd. De pictogrammen komt men ook tegen in de Klaus-brochure.

Met put Parkeersysteem met put. Leverbaar met twee (EB) parkeerplaatsen Leverbaar met twee (EB) parkeerplaatsen.
Zonder put Parkeersysteem zonder put. Leverbaar met vier (DB) parkeerplaatsen Leverbaar met vier (DB) parkeerplaatsen.
Bovenplatform wordt verplaatst voor het verkrijgen van toegang

Bovenplatform wordt verplaatst voor het verkrijgen van toegang. Eventuele procenten geven de maximale kanteling aan.

Leverbaar met drie (EB) parkeerplaatsen Leverbaar met drie (EB) parkeerplaatsen.
Middenplatform wordt verplaatst voor het verkrijgen van toegang Middenplatform wordt verplaatst voor het verkrijgen van toegang. Eventuele procenten geven de maximale kanteling aan. Leverbaar met zes (DB) parkeerplaatsen Leverbaar met zes (DB) parkeerplaatsen.
Onderplatform wordt verplaatst voor het verkrijgen van toegang Onderplatform wordt verplaatst voor het verkrijgen van toegang. Eventuele procenten geven de maximale kanteling aan. Ruimtebesparend systeem Ruimtebesparend parkeersysteem.
Geschikt voor intergratie in garages Geschikt voor intergratie in garages. Extra groot gebruikscomfort Groot gebruikerscomfort.
Geschikt voor intergratie in PREFABgarages Geschikt voor intergratie in PREFABgarages Groot gebruikscomfort Goed gebruikscomfort.
Geschikt voor intergratie in ondergrondse garages Geschikt voor intergratie in ondergrondse garages Meer weten over de betekenis van de pictogrammen? Dit pictogram verwijst naar deze pagina met een legenda van de pictogrammen.