Klaus

Aarding Parking Systems BV

Sinds 1971 is Klaus Multiparking exclusief vertegenwoordigd door Aarding Parking Systems in Nederland. Aarding Parking Systems is ontstaan uit de Aarding groep. In 2002 heeft Aarding Parking Systems zich 'losgeweekt' van moederbedrijf Aarding en is zelfstandig geworden en richt zich volledig op de parkeermarkt waar inmiddels een duizendtal verschillende parkeersystemen en autoliften succesvol zijn geplaatst.

En dat doen we nog steeds met veel allure. Destijds leverde Aarding als eerste parkeersystemen in Nederland. Al veertig jaar lang zijn wij deskundig op het gebied van parkeeroplossingen. Toonaangevende bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten en investeerders, maar ook veel private personen hebben ons gevonden. Zij pasten onze parkeersystemen toe en samen zagen we parkeeruitdagingen veranderen in parkeeroplossingen.

Naast de verkoop van parkeersystemen, autoliften en aanverwante producten biedt de BV u advies, ondersteuning en een goed uitgeruste servicedienst. Vanuit het kantoor in Nunspeet worden alle activiteiten aangestuurd. Het team is u graag van dienst.

Meer weten over Aarding Parking Systems BV?
Bekijk de mission statement of het oudste Nederlandse parkeersysteem.

 


 

bedrijfsbrochure Aarding Parking SystemsBrochure Klaus Multiparking 'park and smile'